Het bewuste kookboek

Het bewuste kookboek
de basis voor mijn cakeproject

dinsdag 21 juli 2009

Oproep: Hoeveel cakeblog-bezoekers? Stuur een berichtje

Ik krijg wekelijks wel een keer de volgende vraag van één van onze gasten op La Panacée: Hoeveel mensen volgen jouw cakeblog? 'Geen idee', zeg ik altijd eerlijk. Ik kan inmiddels heel trots vertellen dat ik 7 vaste leden heb en regelmatig berichtjes ontvang via email, maar dat blijkt helemaal geen maatstaf te zijn. Als absolute leek in de blogwereld sta ik dan weer verbaasd te kijken. Het grootste aantal van je volgers blijkt je bij favorieten te hebben staan op hun eigen pc en kijkt af en toe even of er weer een update is.

Ik ben zelf nu toch ook wel nieuwsgierig geworden en vraag bij deze of je - als je deze blog wel eens leest - mij even een emailberichtje kan sturen (of je aan wilt melden als lid) naar lisettevenselaar@gmail.com ? Dan krijg ik zelf tenminste een beetje beeld van het aantal lezers.

Ook ben ik op zoek naar een tool die ik op mijn blog kan zetten - die het aantal bezoekers voor me registreerd. Dus mocht je deze oproep lezen en weten hoe ik dat kan toevoegen dan hoor ik het héél graag.

Bedankt alvast!Groetjes, Lisette

1 opmerking:

  1. Zoals ik je al mailde.... ik ga op zoek naar het boek!!

    Hartelijke groet,
    Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen