Het bewuste kookboek

Het bewuste kookboek
de basis voor mijn cakeproject

zaterdag 4 april 2009

Verhuizing - stress

Gekkenhuis is het hier deze week! Op woensdag (mijn zelfopgelegde cake bak dag) kwam onze huisraad uit NL aan. Een vrachtwagen helemaal volgebouwd met dozen, kasten, hotelbedden en niet te vergeten de piano van Arjan. Daarachter hing ook nog een aanhanger. Ook helemaal tot de nok gevuld. Man wat hebben we een hoop zooi! Nooit geweten dat we zoveel stoelen en kasten hebben.

Kreeg een beetje pakjesavond gevoel, want alles heeft meer dan een jaar in de opslag gestaan.
Ik rukte dan ook de ene doos na de andere open - oja leuk die vaas en mooi dat potje - tot grote irritatie van alle mannen natuurlijk, die de spullen alleen maar zo snel mogelijk uit de weg wilden hebben. Hmmm...pakjesavond moet nog maar even wachten!

Na vele uren sleepwerk staat alles nu opgeslagen in een grote schuur hier op het terrein. We kunnen het huis en de grange (daar zijn de gastenkamers in ondergebracht) nog niet helemaal inrichten, want zijn alles nog druk aan het schilderen, tegelen etc.

Vanaf vandaag gerekend hebben we nog precies 3 weken tot de opening.
Knallen moeten we; om alles op tijd af te krijgen; gaat lukken.

Ja, en in dit soort heftige tijden schiet een cake bakken er wel eens een klein beetje bij in. Sorry Sophie. Morgen maak ik het weer een beetje goed. Ga dan weer netjes een cake bakken. Heb de ingredienten al ingekocht. Een hartige cake met venkel en spinazie staat op het programma. Ben benieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten