Het bewuste kookboek

Het bewuste kookboek
de basis voor mijn cakeproject

dinsdag 16 juni 2009

Nog steeds 107 cakes te gaan.....

Waar was ik ook al weer gebleven? De afgelopen weken heeft mijn duo-taak: "bob de bouwer - gastvrouw " al mijn tijd in beslag genomen. De teller van mijn cakeproject is dus blijven steken op 107. De weken snellen voorbij.

Hoogste tijd dus om de draad weer op te pakken. Ik ben zojuist op zoek gegaan naar het kookboek, wat in onze ontplofde keuken ergens is weggemoffeld in een hoekje. Ons nieuwe fornuis staat nog steeds niet op zijn goede plek en dus modderen we nog even aan op een 'leen-fornuisje'.

De gasten zijn enthousiast en maken veelvuldig gebruik van onze table d'hôte en daar gaat het om. De keuken heeft ook een duo functie, want naast keuken is het tevens ons kantoor waar we alle reserveringen/administratie en overige taken op de compu/telefoon verrichten.

Nu nog even mijn cakeproject in mijn dagtaken integreren en voor je het weet loop ik weer helemaal op schema... ahum. Bedenk me net dat waarschijnlijk niemand deze blog meer leest, omdat ik al zolang niets heb laten horen, maar alleen voor jezelf een verhaaltje tikken is toch ook best leuk.

Eens kijken welke ingredienten ik moet gaan inslaan voor cake nummer 14!

2 opmerkingen:

 1. nou, ik lees hem wel hoor, ben benieuwd wat je nu als eerste ga maken. Zo zie je maar: je wordt gelezen en gevolgd, dus ....bakken maar !
  liefs, astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik blijf je ook wel volgen hoor. Lekker doorgaan.
  liefs,
  maureen

  BeantwoordenVerwijderen