Het bewuste kookboek

Het bewuste kookboek
de basis voor mijn cakeproject

donderdag 21 april 2011

35..... jippie!

Nee, ik ben niet ineens gek geworden. Ik denk niet dat ik nog 35 cakes te gaan heb. Het zijn er namelijk nog 9 - I know. Maar.....ik ben vandaag jarig! 35 geworden. Een mooie leeftijd al zeg ik het zelf. Dat de wijsheid, die met de jaren schijnt te komen, maar snel mag volgen.

Op de planning stond dat ik afgelopen week dit cakeproject zou afronden en de nieuwe foodblog online zou zetten, maar natuurlijk liep alles weer anders. Als je één ding leert van emigreren naar Frankrijk: flexibiliteit. Dingen lopen hier vaak (lees:altijd) weer anders dan verwacht!

Lang verhaal - nu vol enthousiasme weer verder met de blog. De waarderingen van de resterende 9 cakes hebben jullie nog te goed, maar vandaag ga ik mijn verjaardag vieren en bij verjaardag hoort taart - in mijn geval: Cake.

Ik maak een cake met anijs. Lekker licht en fris. Past goed bij dit heerlijke zonnige weer. Mijn eigen simpele versie, gebaseerd op recept van cake 96. Het recept van mijn verjaardagscake is binnenkort te vinden op onze nieuwe foodblog :-)

Geniet van het mooie weer in Nederland. Doen wij hier in La Douce France ook! Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat ben IK...

1 opmerking:

  1. Vanuit een zonnig St Priest la Roche van harte gefeliciteerd!Mijn chocoladecake is net uit de oven, besprenkeld met creme de casis,heerlijk bij het dessert vanavond!
    Fijne verjaardag, Lisette!

    BeantwoordenVerwijderen